free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Op zoek naar scrum master cursus?

scrum master cursus
scrum master cursus
Agile training.
We factureren BTW-vrij. We kunnen een compleet opleidingstraject op maat verzorgen van Scrum Master tot transitie manager. Wist je dat wij maar liefst 10 Professional Scrum Trainers hebben die gecertificeerd zijn bij Scrum.org, vijf bij Scaled Agile en één bij CAT? Lees meer
excel basis training
Professional Scrum Master Training.
Voor wie is de Scrum Master Training? De Professional Scrum Master training is speciaal bedoeld voor Scrum Masters die hun kennis willen verdiepen en zich willen certificeren. De inhoud van de cursus is echter ook van toepassing voor iedereen die software teams ondersteunt in het verbeteren van het gehele software ontwikkelproces.
scrum training
Scrum Master Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Als Scrum Master is je belangrijkste doel het team te laten excelleren en ben je vooral coachend en stimulerend bezig. Steeds vaker wordt er ook buiten de IT gewerkt met de scrum methode en ontstaat daar ook behoefte aan Scrum Masters.
Slotenmaker
Scrum Master training Certificering Agile Scrum Group.
Tijdens deze tweedaagse training leer je principes van Scrum goed eigen te maken zodat jij zelf projecten kunt leiden. Bekijk onderstaand filmpje om een indruk te krijgen van wat je van onze Scrum Master training kan verwachten. Wat houdt deze Scrum Master training in? De Scrum Master begeleidt het Scrum team.
AdWords
Scrum Master training met startgarantie Vijfhart.
De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan." De cursus Professional Scrum Product Owner. De cursus Agile en Scrum overview. De cursus Professional Scrum Master II PSM II.
Scrum Master training inclusief examen.
Dit terwijl de kracht van Scrum juist ligt in het eenvoudig oppakken en toepassen ervan. Deze Scrum Master cursus biedt u daarom de mogelijkheid om theorie en praktijk aan elkaar te koppelen. U leert tijdens deze tweedaagse Scrum Master training alles over het werken als Scrum Master en/of Scrum teamlid.
Professional Scrum Master training Capgemini Academy.
De Professional Scrum Master training is interessant voor alle betrokkenen bij softwareontwikkeling op basis van het Scrum framework en vormt een goede basis om de rol van Scrum Master te gaan vervullen. Meer informatie over deze training staat op de website van Scrum.org: https//www.scrum.org/Courses/Professional-Scrum-Master.:
Professional Scrum Master training.
heb je een diepgaand begrip van dienend leiderschap, waardoor je kunt fungeren als Scrum Master voor je team én stakeholders.; ben je in staat om met Scrum te starten in jouw team, of de effectiviteit van het werken met Scrum te verhogen.;
Agile Trainingen Scrum Academy.
Een goede balans tussen theorie, praktijk en vakbekwame trainers hebben ervoor gezorgd dat ik na twee dagen als Scrum Master de deur ben uitgelopen. 1358: 23 Jul 18. De praktijk gerichte training tot Agile Coach is een absolute aanrader. Gedurende deze 4 dagen wordt je door de actieve werkvormen continue uitgedaagd. De onderwerpen en voorbeelden sluiten goed aan op de praktijk. Een verrijking voor een ieder die bruikbare tools, tips en tricks wil gaan toepassen in de praktijk. 1203: 08 Jul 18. In juni 2018 deelgenomen aan Agile coach training bij Scrum Academy in Asd. Zeer inspirerende cursus met ervaren trainers en betrokken mede-cursisten.
Scrum Master training cibit academy.
Na het volgen van de cursus Scrum master ontvang je een cibit academy-certificaat. Indien je al enige ervaring hebt met Scrum en bereid bent tot nadere zelfstudie, kun je na het volgen van deze cursus het officiële Professional Scrum Master level 1 PSM I examen afleggen.
Professional Scrum Master IT Management Group.
De trainer heeft veel ervaring! Lees meer referenties. Klanten van ITMG. Agile Scrum overzicht. Agile Scrum Trainingen. Overview Agile Scrum en Devops. Agile Scrum Foundation. Professional Scrum Master. Professional Scrum Product Owner. Masterclass Agile Servicemanagement met Scrum. Agile Scrum informatie.

Contacteer ons