free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Resultaten voor scrum cursus

scrum cursus
Scrum Master training Certificering Agile Scrum Group.
Kies je ervoor om examen te doen via Scrum.org dan ontvang je, als je slaagt, daarnaast een officieel erkend PSM certificaat waarmee je aan kunt tonen dat je geschikt bent om als Scrum Master te functioneren. Lees ook ons blog over Scrum certificering.
scrum training
Agile Scrum Foundation IT Management Group.
De training Agile Scrum Foundation geeft u in 2 dagen op Foundation niveau inzicht in Agile Scrum, gecombineerd met de kennis over de scrum praktijk. Aansluitend aan de training Agile Scrum Foundation heeft u de mogelijkheid tot het afleggen van het door EXIN gecertificeerde examen Agile Scrum Foundation.
rijschool
Trainingen Scrum Company.
Een tweedaagse training waarbij je leert wat de rol is van HR in een agile organisatie en welke stappen je kan ondernemen om de transformatie te versterken. Agile Scrum Autumncourse. Voor als je de ins en outs van non-IT Scrum wilt leren, inclusief overnachting en diner.
fotolijst
ICM Scrum Master PSM 1 ICM Opleidingen en Trainingen.
Inschrijven Starten met een cursus Neem een optie Kosteloos te annuleren Offerte aanvragen Gratis en vrijblijvend Brochure aanvragen Binnen 48 uur bij u in huis! ICM verzorgt de opleiding Scrum Master PSM I als avond en als dagopleiding. De avondopleiding duurt een maand en omvat 4 bijeenkomsten van 19.00 tot 22.00 uur en 1 online coachingsmoment.
Agile en Scrum Projectmanagement-training.nl.
Scrum voor niet ICT organisaties. Agile en Scrum. Training Agile Scrum. De cursus Agile/Scrum projectmanagement is bedoeld voor projectleiders, opdrachtgevers en teams die overwegen om Agile te gaan werken. Agile projecten gaan niet uit van een vooraf vastomlijnd projectresultaat en zijn daarom goed geschikt voor creatieve projecten, waaronder softwareprojecten, productontwikkeling en innovatietrajecten.
Agile training.
We factureren BTW-vrij. We kunnen een compleet opleidingstraject op maat verzorgen van Scrum Master tot transitie manager. Wist je dat wij maar liefst 10 Professional Scrum Trainers hebben die gecertificeerd zijn bij Scrum.org, vijf bij Scaled Agile en één bij CAT?
Cursus Scrum Basis Learnit Training.
De cursus is bovendien een grondige voorbereiding voor het behalen van het officiële Certified ScrumMaster CSM en het Certified Scrum Product Owner CSPO examens van de Scrum Alliance. De training is geschikt voor iedereen die in zijn of haar organisatie met Scrum te maken krijgt, zoals directeuren, projectmanagers, teamleden, ontwikkelaars, functioneel beheerders en testers.
161 Scrum trainingen Springest.
group Maximaal 16 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 16 1 dag HBO star 97, 6 ervaringen Opleiderscore: star 87, Projectmanagement-training.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 87, uit 166 ervaringen. Scrum Foundation incl. Donderdag 19 juli 2018 in Gouda. Wat is Scrum Scrum is ontworpen als een ontwikkelmethode voor software.
Cursus Projectmethodieken Agile Scrum en PRINCE2 Foundation LOI.
Deze cursus Projectmethodieken Agile Scrum en PRINCE2 Foundation is interessant voor professionals binnen en buiten de ICT-sector die in hun werk te maken hebben met ICT-projecten. De behandelde projectmethodieken bieden de handvatten om projecten op een effectieve en succesvolle manier te laten verlopen.
Agile Trainingen Scrum Academy.
Leer in de Professional Scrum Master training hoe je agile teams optimaliseert met Scrum en hoe je zorgt voor een mindset van continu verbeteren, snel leveren en leren binnen deze teams. Je krijgt praktische tools mee om teams te faciliteren met scrum en de agile ambassadeur in de organisatie te worden.
Agile Scrum methode en trainingen Capgemini Academy.
Als je nog bijna niets van Scrum weet en je wilt er in één dag een overview van krijgen en je hebt geen behoefte aan certificering, start dan met onze eendaagse klassikale training Scrum Kickstart. Wil je als gecertificeerd Scrum Master of Scrum Product Owner aan de slag, dan bieden wij je de keuze uit twee alternatieve trainingen: van Capgemini Academy zelf of van Scrum.org, de makers van Scrum.

Contacteer ons