free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Op zoek naar scrum en agile?

scrum en agile
Agile, DevOps, Scrum en Kanban kort beschreven agilebeheer.org informatie over agile beheer.
Deze korte beschrijving doet vanzelfsprekend geen recht aan de vele nuances die bij Agile, DevOps, Scrum en Kanban horen. Maar deze beschrijving geeft wel de basis om de artikelen die over agile beheer worden geschreven op hun waarde te kunnen schatten.
agile
Agile Scrum trainingen cibit academy.
Leer aan de hand van onze opleidingen de theorie van procesverbetering én de praktische toepassing daarvan in jouw organisatie. Waarom een Agile Scrum opleiding bij cibit academy? Profiteer nu van ons uitgebreide opleidingenaanbod op het gebied van Agile en Scrum.
agile
Opleidingen Agile Scrum NationaleBeroepengids.nl.
In deze eendaagse training leer en ervaar je wat de Agile principes inhouden; hoe Scrum deze invult; uit welke onderdelen Scrum bestaat en hoe je hier in de praktijk mee omgaat. Scrum is een raamwerk voor het ontwikkelen en onderhouden van complexe producten.
scrum training
Agile Scrum methode en trainingen Capgemini Academy.
Agile / Scrum. Bekijk Agile Scrum trainingsoverzicht. Wij worden vaak gebeld en krijgen via ons contactformulier veel vragen over trainingen die te maken hebben met Agile, Scrum, SAFe, Agile Project Management, PRINCE2 Agile, het Scaled Agile Framework SAFe en DevOps.
beste datingsite
Agile waterval en scrum Carlijn Tempelaars.
Ondanks dat agile werken al een langere tijd bestaat, heeft het de laatste jaren toevlucht genomen als standaard werkwijze bij een aantal van de grotere concerns in Nederland. Maar wat is agile werken nu precies? En hoe verhoudt het zich tot andere termen als waterfall en scrum?
spa schiedam
Kaizen, scrum, agile, lean. innoveert het echt? Pretwerk.
Scrum is een methode binnen het agile werken om teams op een effectieve manier stappen te laten maken. Scrum komt ook voort uit de software ontwikkeling en wel als methode om elke 2-4 weken een stuk werkende software te kunnen opleveren.
cursus agile scrum
Introductie Agile en Scrum training Vijfhart.
We bespreken in deze training hoe je de verschillende disciplines, van requirements tot implementatie en testen, op de juiste en meest efficiënte manier uitvoert. Wanneer je onze Overview introductie in Agile en Scrum training volgt, krijg je een goed overzicht van de overeenkomsten en verschillen tussen de methodieken zoals Scrum, eXtreme Programming XP, Kanban en Lean.
Workshop: Scrum en Agile 1 dag NIMA.
In deze workshop gaan we onderzoeken en bepalen hoe Agile binnen jouw organisatie kan bijdragen aan blijvend en toekomstig succes. Ook gaan wij in deze workshop aan de slag met één van de Agile frameworks, namelijk Scrum. Scrum zorgt voor een effectievere en meer flexibele manier van werken.
Cursus Projectmethodieken Agile Scrum en PRINCE2 Foundation LOI.
Deze cursus Projectmethodieken Agile Scrum en PRINCE2 Foundation is interessant voor professionals binnen en buiten de ICT-sector die in hun werk te maken hebben met ICT-projecten. De behandelde projectmethodieken bieden de handvatten om projecten op een effectieve en succesvolle manier te laten verlopen.
AgiliX Scrum en Agile Coaching.
Een blijvende adoptie van Agile en Large Scale Scrum LeSS in uw organisatie, hoe pak je dat aan? AgiliX begeleidt agile adoptie door Agility Path en Emergent Innovation; van visie en waarden tot teams, organisatie structuur en process verbeteringen. Certified LeSS Trainer less.works.
Scrum en Agile Epic Agility.
Zo blijf je op de hoogte van wat er gebeurt en blijf je altijd doorleren. Op termijn kan je er voor kiezen om je nog verder te ontwikkelen en te specialiseren om een echte Agile en Scrum specialist te worden.

Contacteer ons