free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Zoeken naar scrum en agile

scrum en agile
Agile, Scrum en Lean hoe zit het nu?
Veel mensen hebben te maken met Agile teams in hun organisatie, maar wat is het nu precies? Wat is de link tussen Agile en Scrum? Of tussen Agile en Lean? In deze blog geven we antwoord op de vijf belangrijkste vragen die tijdens het event naar boven kwamen.
Bureau
Scrum vs Agile, wat is het verschil eigenlijk? Agile Scrum Group.
Om het verschil tussen Scrum vs Agile te begrijpen moeten we eerst even terug naar de basis. Agile software development is een algemene term voor een groep van software ontwikkel methodes zoals RUP Rational Unified Process, XP Extreme Programming, Scrum en nog een aantal anderen.
scrum training
Is kanban het nieuwe scrum? Emerce.
Kanban is het nieuwe toverwoord voor organisaties die agile willen werken. Maar is dat terecht? Scrum is een lightweight softwareontwikkelingsmethode die vanaf 2009 populair werd in Nederland. Het is een uitgewerkt framework met duidelijke omschrijvingen van de rollen, processen en rituelen die erbij komen kijken.
philips led armaturen
Wat is Scrum? Scrum.nl.
Scrum is één van de Agile frameworks en kan worden ingezet om in teamverband op een effectieve, flexibele manier software te ontwikkelen. Scrum is in de wereld van IT al zeer succesvol gebleken, inmiddels wordt de werkwijze ook toegepast in businessafdelingen als Marketing, Sales, HR en Finance.
adhd
Ctrl Improve Social.
Het verschil tussen Agile en Scrum EMC Performance.
Het verschil tussen Agile en Scrum. Agile en Scrum zijn termen die je steeds meer tegenkomt in het bedrijfsleven en op social media. Het lijken de grote modewoorden van 2017. We moeten meer Agile gaan werken! Scrummen is de toekomst. Agile Scrum, Scrum Agile.
Agile, Lean of Scrum: wat zijn de verschillen? SchaalX.
Het voordeel van deze methode is dat je korte doelen kunt stellen, deze snel kunt bijstellen en een product snel kunt opleveren. Wel goed om te weten; naast scrum zijn er ook andere methodes om agile te werken, zoals Kanban en DSDM.
De Agile Scrum ontwikkelmethode Capgemini Academy.
Daarnaast hebben we specifieke opleidingen voor vijf belangrijke kerntaken in Agile teams.: Scrum Master, Scrum Coach, Project Manager, Programma Manager de Agile verandering in gang zetten en houden.; Product Owner, Business Ambassador: inbrengen van Subject Matter Expertise en bepalen van de businessbehoeften.;
Wat is Agile? Six Sigma.
Meer weten over Agile en Lean? Lees dan dit artikel: Lean Six Sigma and Agile Engels en kijk eens naar onze tweedaagse Agile Lean Fundamentals Training! Agile, Lean of Scrum? Het lijkt soms alsof Agile, Lean en Scrum totaal andere werkwijzen zijn en dat u voor een bepaalde techniek zou moeten kiezen.
Scrum en Agile de termen in het kort.
Nederlands Nederlands nl. English Engels en. U bevindt zich hier: Home / blog / Scrum en Agile. Scrum en agile in het kort. Scrum en Agile: je hebt er vast wel eens van gehoord. Maar wat betekenen die termen nou precies?
Scrum en agile: wat is het verschil? En wat heb je eraan?
En wat heb je eraan? Agile, Best Practice Service Management. Scrum en agile. Je hoort deze termen steeds vaker op de werkvloer: in de lift, op een congres of bij het koffieautomaat in de rij voor een kop koffie. Maar wat betekenen Scrum en agile?

Contacteer ons