free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Zoeken naar cursus agile scrum

cursus agile scrum
Training Agile Scrum Online Secretaresse.nl.
Een nieuwe uitdaging. Nieuws en cursussen voor de ambitieuze secretaresse. Training Agile Scrum. Cursus Agile Scrum Foundation is gericht op multidisciplinaire samenstelling in bv. machines of apparaten bouw. Scrum is gericht op continue verbetering en het kort-cyclisch opleveren van kwaliteitsproducten.
scrum training
Agile Scrum Group Goede Doelen Nederland.
Contactpersoon Agile Scrum Group. 020 2614 195. Agile Scrum Group. 10% korting op de opleidingen en 200, op de oriëntatie cursus. Agile Scrum Group. 15% korting op trainingen en coaching. 5% over het lesgeld/trainingskosten. Tot 5% korting op lesgeld en cursussen.
preventie betekenis
Cursus Projectmethodieken Agile Scrum en PRINCE2 Foundation LOI.
Deze cursus Projectmethodieken Agile Scrum en PRINCE2 Foundation is interessant voor professionals binnen en buiten de ICT-sector die in hun werk te maken hebben met ICT-projecten. De behandelde projectmethodieken bieden de handvatten om projecten op een effectieve en succesvolle manier te laten verlopen.
cursus agile project management
Mobilize Your Business with Secure App and Data Delivery Citrix.
Citrix recognized as a Leader in the IDC MarketScape: Worldwide Enterprise Mobility Management Software 2018 Vendor Assessment. Read an excerpt of the report. Citrix named a leader in the 2018 Gartner Magic Quadrant for Content Collaboration Platforms. Read the report.
I.B.C
Agile en scrum voor niet-IT'ers' Intermediair.
Een zelfsturend team vind ik een essentieel onderdeel van agile en scrum. Gidion Peters, agile scrum consultant en oprichter van Scrum Company Cursus Agile Business Scrum non-IT: 1.195, 2 dagen. Hoe maak je die vertaalslag voor cursisten die geen IT'ers' zijn?
Accountant
Certified Agile, Scrum DevOps Training Xebia Academy.
Agile Methodology Scaling. Quality Test Automation. Most popular training courses. Professional Agile Leadership Essentials 2.0 PAL-E. View course 1995 24 25 JUL 2018. Xebia Hilversum Laapersveld 27 1213 VB, Hilversum. Docker on Windows in one day. View course 795 27 JUN 2018.
dakgoot
Agile Trainingen Scrum Academy.
Een verrijking voor een ieder die bruikbare tools, tips en tricks wil gaan toepassen in de praktijk. 1203: 08 Jul 18. In juni 2018 deelgenomen aan Agile coach training bij Scrum Academy in Asd. Zeer inspirerende cursus met ervaren trainers en betrokken mede-cursisten.
Agile Scrum Coaching NISI Nederlands Instituut voor de Software Industrie.
Het cursusprogramma ziet er als volgt uit.: Een belangrijk deel van de cursus is het uitwisselen van kennis en ervaringen uit de praktijk over de rol van Scrum Master en Agile Coach. De wekelijkse sessies zorgen dat het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht en de opvolgende week kan worden geëvalueerd.
Wat is Scrum? Scrum.nl.
Scrum is één van de Agile frameworks en kan worden ingezet om in teamverband op een effectieve, flexibele manier software te ontwikkelen. Scrum is in de wereld van IT al zeer succesvol gebleken, inmiddels wordt de werkwijze ook toegepast in businessafdelingen als Marketing, Sales, HR en Finance.
Cursus Agile Scrum volgen? Opleidingen en cursussen bij Eduvision Vraag een offerte aan!
In de cursus Agile Development en Management maakt u kennis met de methodologie van Agile Software Development. Na een introductie in de uitgangspunten leert u de verschillende beschikbare methoden kennen, zoals Scrum en XP, en hoe u het Agile ontwikkelproces in kunt zetten in uw organisatie.
Certified Scrum training in het Nederlands zilverline.com.
Agile Scrum trainingen van de pioniers in Nederland. Zilverline is grondlegger van Scrum en Agile werken in Nederland. Ervaar zelf de hoogst gewaardeerde Certified Scrum Master CSM en Certified Scrum Product Owner CSPO trainingen. Wij certificeren bij de Scrum Alliance, de langst bestaande Scrum organisatie.

Contacteer ons