free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Resultaten voor agile scrum methode

agile scrum methode
Wat is Agile? Scrum Company.
De methode kanban is een agile werkwijze die zich goed leent voor productie werk, werk met een redelijke mate van voorspelbaarheid, of zeer korte deadlines. De aanpak maakt gebruik van vier rollen, vier lijsten en vier bijeenkomsten. Zie ook onze pagina Wat is Scrum.
lijstenmaker
Wat is Scrum en Agile. De methode met voorbeelden en tips.
SCRUM, oorspronkelijk een methode om software ontwikkelaars te helpen bij het plannen van hun werk, wordt steeds populairder. Het wordt nu ook. Agile doorvoeren over de hele waardeketen vd organisatie. De toepassing van agile / scrum is de afgelopen jaren succesvol gebleken.
scrum training
Agile Trainingen Scrum Academy.
Leer in de Professional Scrum Master training hoe je agile teams optimaliseert met Scrum en hoe je zorgt voor een mindset van continu verbeteren, snel leveren en leren binnen deze teams. Je krijgt praktische tools mee om teams te faciliteren met scrum en de agile ambassadeur in de organisatie te worden.
led lampen e27
Wat is Agile? Six Sigma.
Meer weten over Agile en Lean? Lees dan dit artikel: Lean Six Sigma and Agile Engels en kijk eens naar onze tweedaagse Agile Lean Fundamentals Training! Agile, Lean of Scrum? Het lijkt soms alsof Agile, Lean en Scrum totaal andere werkwijzen zijn en dat u voor een bepaalde techniek zou moeten kiezen.
adhd
De Agile Scrum ontwikkelmethode Capgemini Academy.
De Agile Scrum ontwikkelmethode. De Agile Scrum ontwikkelmethode. Agile methodes winnen momenteel zeer snel aan belang binnen de ICT met name bij product en softwareontwikkeling. Maar wat houdt Agile nu eigenlijk in? Waarom zou je er voor kiezen? En wat is specifiek aan de meest gebruikte Agile methode; Scrum?
Wat is Scrum? Six Sigma.
Lees hier alles over Agile. Scrum is onderdeel van de Agile filosofie. Ervoor zorgen dat personen, teams, afdelingen en organisaties wendbaar zijn en zich continu kunnen aanpassen als de situatie daar om vraagt, dat is de essentie van Agile werken.
Agile Scrum: Wat, hoe, waarom? Inclusief overzicht Agile Scrum termen.
Agile is een algemeen term die wordt gebruikt voor een groep van software ontwikkel methodes zoals Scrum, Kanban, Lean, Enterprise scrum, Rational Unified Process RUP, Extreme Programming XP en context drive testen. Naast deze methodes zijn er nog meer dan 40 verschillende varianten van Agile. Agile is zelf dus geen methode maar een verzamelnaam.
De Agile Scrum methode NBA Opleidingen.
Er zijn vele agile methodieken zoals Scrum, eXtreme Programming XP en Kanban. Scrum is verreweg de bekendste en populairste methode. Na deze cursus heeft u inzicht in het Scrum framework en daarnaast kent u ook de verschillen en de veel gemaakte combinaties in agile methoden.
Wat is Scrum? Scrum.nl.
Scrum is één van de Agile frameworks en kan worden ingezet om in teamverband op een effectieve, flexibele manier software te ontwikkelen. Scrum is in de wereld van IT al zeer succesvol gebleken, inmiddels wordt de werkwijze ook toegepast in businessafdelingen als Marketing, Sales, HR en Finance.
Wat is Scrum? IT Management Group.
Timeboxing: een methode waarbij men een afgesproken tijd, time-box, neemt om iets te doen. Zodoende kan iets ook niet uitlopen. Men kan bijvoorbeeld voor het testen afspreken dat men drie dagen neemt om te zoeken naar fouten. Of men kan afspreken om per gebruiker twee dagen training te geven. Vergaderingen kunnen een begintijdstip en een eindtijdstip hebben. Triangulation: een planningsmethode waarbij men vanuit verschillende gezichtspunten tot goede schattingen hoopt te komen. Voornamelijk door met elkaar te praten over waarom men denkt dat iets een bepaalde tijd gaat duren. Kijkt u op de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties. De Masterclass Agile Servicemanagement met Scrum is een zeer goede training, met veel informatie, in een hoog tempo.
De werkwijze van Scrum Scrumguide.nl.
Agile Coach Opleiding. Agile HR Training. Agile Lean Training. slim samen werken. De Methode van Scrum. Het Scrum Framework: achterliggende theorie en werkwijze. De theorie achter het Agile Scrum Framework. Scrum is een framework die gebaseerd is op het empirisme.

Contacteer ons