free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Meer resultaten voor agile en scrum

agile en scrum
Scrum voor business.
De Scrum voor business training is een eendaagse training, waarin de basis van Scrum wordt toegelicht aan de hand van een game en interactie met medetrainees. De focus ligt voornamelijk op de principes van het Agile gedachtegoed en het toepasbaar maken van Scrum in de praktijk.
agile
Agile Scrum methode en trainingen Capgemini Academy.
Agile / Scrum. Bekijk Agile Scrum trainingsoverzicht. Wij worden vaak gebeld en krijgen via ons contactformulier veel vragen over trainingen die te maken hebben met Agile, Scrum, SAFe, Agile Project Management, PRINCE2 Agile, het Scaled Agile Framework SAFe en DevOps.
agile
Agile en Scrum Certificeringen Projectsucces.nl.
Nu bestaat de gedachte van Agile en de daaraan gelieerde methode Scrum al een tijd, maar de laatste jaren is het meer een gegeven geworden dat vooral systeemontwikkel projecten Agile worden gedaan en dat Scrum wordt gebruikt dan dat PRINCE2 bijvoorbeeld leidend is.
scrum training
Agile waterval en scrum Carlijn Tempelaars.
Ondanks dat agile werken al een langere tijd bestaat, heeft het de laatste jaren toevlucht genomen als standaard werkwijze bij een aantal van de grotere concerns in Nederland. Maar wat is agile werken nu precies? En hoe verhoudt het zich tot andere termen als waterfall en scrum?
agile
Agile en scrum voor niet-IT'ers' Intermediair.
Een zelfsturend team vind ik een essentieel onderdeel van agile en scrum. Gidion Peters, agile scrum consultant en oprichter van Scrum Company Cursus Agile Business Scrum non-IT: 1.195, 2 dagen. Hoe maak je die vertaalslag voor cursisten die geen IT'ers' zijn?
accountant amersfoort
Lean Agile Bureau Tromp.
Een mix van theorie en praktische oefeningen. Hoe te functioneren als een effectieve Scrum Master in combinatie met een Lean manier van continu verbeteren. Hoe teams te betrekken in het proces van Agile ontwikkelen van producten en diensten en het Lean verbeteren van bestaande processen.
scrum master cursus
In de weelderige wereld van agile groeien kanban en scrum Emerce.
Opinie 11 juli 2018 1600: In de weelderige wereld van agile groeien kanban en scrum. Als lean een cultuur is in een smeltkroes van werelden, is agile daarbinnen een van de gesproken talen. Lean staat voor een slanke en lenige organisatie.
Agile scrum training Q Consult Progress Partners.
Het verklaart de razendsnelle opmars van Agile en Scrum, waarbij snelheid, flexibiliteit en transparantie vooropstaan. Organisaties komen sneller tot effectieve oplossingen en resultaten. Wanneer je op zoek bent naar een manier om dat binnen jouw organisatie te gaan vormgeven, kun je kiezen voor een Agile scrum training van Q-Consult Progress Partners.
Agile en Scrum trainingen advies. Agile en Scrum trainingen advies.
Onze Agile en Scrum trainingen worden door deelnemers omschreven als energiek en dynamisch en worden begeleid door trainers met een schat aan Agile en Scrum ervaring in de praktijk. Wij geloven dat je optimaal leert als je nieuwe theorie meteen toepast.
Agile, Lean of Scrum: wat zijn de verschillen? SchaalX.
Wel goed om te weten; naast scrum zijn er ook andere methodes om agile te werken, zoals Kanban en DSDM. In elke organisatie worden deze stijlen op een andere manier geïnterpreteerd en toegepast. Lean en Agile worden vaak door elkaar heen gebruikt, maar hebben ook veel overeenkomsten.
Cursus Agile en Scrum Inkoop ID.
U bent in staat om grip te houden en op de juiste momenten bij te sturen. Tot slot bent u op de hoogte van de laatste kennis en inzichten op het gebied van projectmanagement, SCRUM, Agile, innovation management, HR-management, bedrijfscultuur en verandermanagement.

Contacteer ons