free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Resultaten voor wat is scrum en agile

wat is scrum en agile
What is AGILE? What is SCRUM? Agile FAQ's' cPrime.
To be sure the organizational scaling of Scrum is a whole company activity, not something isolated to product management and engineering as often occurs with Scrum implementations. Learn more about scaling Agile. Lean Agile Requirements in Large Scale Complex Systems.
scrum master cursus
Agile werken met Scrum Visual Workplace B.V.
Agile werken met Scrum. Werken met Agile is dé manier om als bedrijf flexibel te zijn en sterk te staan in deze, zeer vlot veranderende tijd. Omdat de Agile methode, Scrum, enorm in populariteit stijgt geef ik je in dit artikel antwoord op de vragen Wat is Scrum?
scrum training
Is kanban het nieuwe scrum? Emerce.
Kanban is het nieuwe toverwoord voor organisaties die agile willen werken. Maar is dat terecht? Scrum is een lightweight softwareontwikkelingsmethode die vanaf 2009 populair werd in Nederland. Het is een uitgewerkt framework met duidelijke omschrijvingen van de rollen, processen en rituelen die erbij komen kijken. Veel bedrijven meenden dat het de silver bullet was, de oplossing voor alles wat met softwareontwikkeling te maken had.
grijze vouwgordijnen
Wat is Scrum? Agile werken aan je projecten.
Scrum is een Agile framework dat in teamverband ingezet wordt om op een flexibele manier software te ontwikkelen. Scrum is in de wereld van IT al zeer succesvol gebleken. Zelf gebruik ik de scrum methodiek bij het ontwikkelen van websites. De voordelen van Scrum? Iedere 2-4 weken wordt een stuk werkende software opgeleverd. Je hebt een helder inzicht in de voortgang van het project. Je ontwikkeld alleen wat je nodig hebt. Het verhoogt de effectiviteit van het team. Scrum verhoogt de effectiviteit van het team. Uitgangspunt van Scrum is een multidisciplinair en zelfsturend team.
oven
Agile lean/scrum training Lean People.
Agile lean/scrum training. Is de Agile training wat voor mij? Wil jij weten wat agile werken is? Kennismaken met lean én scrum, en erachter komen wat de overeenkomsten zijn, maar ook de verschillen? Dan is onze agile training wat voor jou!
accountant amersfoort
Wat is Scrum? Computerworld.
Wat is Scrum? 22 januari 2013. Er zijn diverse Agile ontwikkelingsmethoden die developers gebruiken om in korte perioden delen van een project op te leveren en een populaire methode is Scrum. Hoewel Agile pas in 2001 in een manifest is verwerkt, stamt het idee van Scrum al uit de jaren 80 en is het verder uitgewerkt in de jaren 90.
zink picolinaat
Agile werken met Scrum binnen de overheid, hoe doe je dat? Oi.
Dit zodat er een korte feedbackloop is over wat er is gerealiseerd en welke verbeteringen er nodig zijn om door te groeien in de Scrum methodiek. Toepassingen uit de praktijk. Scrum teams die software ontwikkelen zie je steeds meer binnen de overheid. Maar ook teams die geen IT componenten ontwikkelen, werken steeds vaker met Scrum borden en Scrum Masters. Zoals een analyse team of een overkoepelend management team. Dit zorgt voor verbinding en transparantie in de voortgang. Dit zijn kleine stappen in de richting van agile werken.
Wat is Scrum.
Scrum is een flexibele Agile manier om software te ontwikkelen. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire Scrum teams die in korte sprints, met een vaste lengte van twee tot vier weken, werkende software opleveren. Ik wil een training over Scrum volgen! WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN SCRUM? Scrum verhoogt de effectiviteit van het team en biedt een optimale Return On Investment ROI.
Wat is Scrum? Leer hier alles over Scrum!
Met de waterval is de software-industrie haar processen gaan standaardiseren en professionaliseren; met scrum worden deze processen weer doelgericht, beheersbaar en tegelijkertijd ook flexibel gemaakt. Scrum geeft feitelijk de controle weer in handen van de business en creëert een aanpak die business en IT in elkaar laat smelten. Met meer dan 50% is Scrum het meest toegepaste Agile framework. Wat is het voordeel van Scrum?
Inleiding tot Scrum: Wat is Scrum?
Een voordeel, want het is steeds mogelijk om bij te sturen. De opdrachtgever heeft veel meer controle over het proces en het eindresultaat. De voordelen van Scrum. In de bovenstaande alineas hebben we al even ingezoomd op de voordelen. Hier nog even de belangrijkste voordelen van Scrum voor jou als opdrachtgever op een rijtje.: Veel meer controle over het proces en de werkzaamheden.; Meer transparantie en invloed tijdens het project.; Volledig bij kunnen sturen tijdens het project.; Flexibiliteit inzet van team. Agile Scrum en W3S.
Agile, Lean of Scrum: wat zijn de verschillen? SchaalX.
Personal branding coaching. Agile, Lean of Scrum: wat zijn de verschillen? Geschreven door Vivianne Breed op 22 Dec 2017. De begrippen komen je vast niet onbekend voor: agile, lean en scrum. In steeds meer organisaties wordt dit geïntegreerd. Maar wat zijn nu eigenlijk de verschillen en hoe wordt het toegepast? Belangrijk om te weten, want misschien is deze kennis en ervaring ermee wel een belangrijke eis in jouw volgende baan.

Contacteer ons