free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Meer resultaten voor agile scrum boek

agile scrum boek
Agile Scrum Foundation.
Klanten van ITMG. Agile Scrum overzicht. Agile Scrum Trainingen. Overview Agile Scrum en Devops. Agile Scrum Foundation. Professional Scrum Master. Professional Scrum Product Owner. Masterclass Agile Servicemanagement met Scrum. Agile Scrum informatie. Wat is Agile? Wat is Scrum? Wat is Devops?
Scrum Master training.
scrum master cursus
Het Scrum Modellenboek Agile Scrum Group.
Het boek is te koop via alle gangbare online kanalen. Bijvoorbeeld bij managementboek.nl. Alles over een geslaagde Agile Transformatie. Bepaal jouw Agile strategie. Wat is Agile precies? Is Scrum het nieuwe Lean? Het verschil tussen Scrum master en een traditionele Projectmanager.
preventie betekenis
bol.com De kracht van Scrum 9789043035095 Rini van Solingen Boeken.
Eelco Rustenburg Twitter: @eelco1969 is partner bij Blinklane, het adviesbedrijf dat succeed beyond ambition nastreeft in alles wat zij doet. Eelco drijft daar de agile practice, die als doel heeft Agile in de business in Nederland diep te verankeren. Toon meer Toon minder. Bij het opzetten en uitvoeren van een IT-project nemen velen in de praktijk aan dat de opdrachtgever duidelijke specificaties requirements' met betrekking tot de beoogde projectresultaten behoort te hebben. Die specificaties vervullen een kernrol binnen het project. Anderen daarentegen menen dat gedetailleerde specificaties verlammend werken, rigiditeit in de hand werken en bijdragen aan het mislukken van IT-projecten. Zij staan een andere, meer flexibele projectaanpak voor. Scrum is een relatief jonge methode van projectmanagement die de bedoeling heeft IT-projecten flexibel uit te voeren. In dit boek wordt, in de vorm van een gemakkelijk leesbare roman, ingegaan op de vele voordelen van een aanpak via Scrum.
som tam thai
Scrum Boeken Top 5 Scrumartikelen.nl.
Dit boek is, zoals de titel al aangeeft, specifiek gericht op leidinggevenden binnen een toekomstige Agile omgeving. Het beschrijft zowel de basis van Scrum als de verdieping waar je specifiek als manager binnen een Scrum omgeving naar op zoek bent.
miele stofzuiger
De vijf boeken die iedere Scrum Master moet lezen.
Op het organisatie niveau legt Succeeding with Agile een basis voor het schalen van Scrum en hoe om te gaan met bestaande functies zoals Human Resources en het Project Management Office. Als je wilt slagen met Agile en Scrum is dit het belangrijkste boek om te lezen.
regenpijp aansluiten op dakgoot
Sogeti presenteert TMap NEXT in Scrum boek Sogeti.nl.
U bent hier: Home Updates Sogeti presenteert TMap NEXT in Scrum boek. Sogeti presenteert TMap NEXT in Scrum boek. 15 november 2012 Tmap TMap NEXT Scrum Agile. Sogeti presenteert vandaag tijdens een groot klantenevenement in Houten zijn boek met de titel TMap NEXT in Scrum.
audit
The Motion Studio Agile training and coaching Voorlopige inhoudsopgave van boek Projectbeheer met Scrum The Motion Studio Agile training and coaching.
Voorlopige inhoudsopgave van boek Projectbeheer met Scrum. Tags: boek, book, project management, Projectbeheer, Scrum. Posted By: Wouter Tengeler. Ik ben begonnen met het schrijven van een nieuw boek over het beheren van softwareprojecten met behulp van de agile methode Scrum.
Basistraining Agile Scrum Agile Scrum Group.
In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Boek dan nu onze basistraining op woensdag 3 oktober 2018! Basistraining Agile en Scrum. 19 oktober 2018 in Amsterdam BCN Arena. In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum!
Boeken over softwareontwikkeling.
Ken Schwaber Jeff Sutherland. Laatst aangepast op vrijdag, 17 augustus 2012 1827.: Essential scrum boekentip. Gepubliceerd in Boeken over softwareontwikkeling. A Practical Guide to the Most Popular Agile Process. Laatst aangepast op zondag, 12 augustus 2012 0830.: Beautiful testing boekentip.
De kracht van Scrum door Rini van Solingen, Eelco Rustenburg Boek Managementboek.nl.
Goed boek waarin de essentie van agile en scrum duidelijk uitgelegd wordt. Aanrader voor iedereen, met name managers, die wil weten waarom Scrum zo populair is geworden. Het boekje leest plezierig en is kort maar krachtig. Seminar De essentie van cultuur.
Agile en scrum voor niet-IT'ers' Intermediair.
Een zelfsturend team vind ik een essentieel onderdeel van agile en scrum. Gidion Peters, agile scrum consultant en oprichter van Scrum Company Cursus Agile Business Scrum non-IT: 1.195, 2 dagen. Hoe maak je die vertaalslag voor cursisten die geen IT'ers' zijn? Een groot verschil tussen IT en non-IT zit in de beschikbaarheid van teamleden: buiten de IT kun je vaak niet fulltime een project oppakken, maar zit je in verschillende projecten en heb je ook nog regulier werk. Daarnaast zijn je doelgroepen en klanten vaak anders: je maakt geen software voor een gebruiker, maar ontwikkelt bijvoorbeeld een medicijn, een brug of een marketingcampagne voor uiteenlopende doelgroepen. Dit betekent dat je een aantal aanpassingen moet doen in de rollen, bijeenkomsten en lijsten van scrum. Die hebben we beschreven in ons boek Scrum in Actie, dat cursisten van tevoren ontvangen.

Contacteer ons