free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Resultaten voor agile of scrum

agile of scrum
Ctrl Improve Social.
Bureau
Scrum vs Agile, wat is het verschil eigenlijk? Agile Scrum Group.
Scrum is een behoorlijk simpele en flexibile Agile methode. Het kan gebruikt worden voor eigenlijk ieder product of dienst software en niet software. Simpel, flexibel en makkelijke communicatie en samenwerking zijn de belangrijkste kenmerken van Scrum. Er zijn maar 3 rollen te onderscheiden binnen Scrum.:
scrum training
Het verschil tussen Agile en Scrum EMC Performance.
Een uitgelezen kans om eventueel bij te sturen en in te spelen op veranderingen. Agile werken kun je doen op verschillende manieren. De methodiek die het meest wordt ingezet is Scrum. Voor het opleveren van een product, werk je in multidisciplinaire teams. Dit gebeurt steeds in sprints tijdperiodes van 2 tot 4 weken. Hierin worden tussenproducten opgeleverd en getoetst of het naar tevredenheid van de opdrachtgever is.
Ledlamp
Scrum en agile: wat is het verschil? En wat heb je eraan?
En wat heb je eraan? Agile, Best Practice Service Management. Scrum en agile. Je hoort deze termen steeds vaker op de werkvloer: in de lift, op een congres of bij het koffieautomaat in de rij voor een kop koffie. Maar wat betekenen Scrum en agile?
angststoornis
Wat is Scrum? Simpele Uitleg van de Methode Infographic.
Of deel het in je netwerk.: Heeft u een vraag? De Agile en Scrum basistraining is erg leerzaam. De enthousiaste trainers zorgen voor een leuke dag! Michanne Verheul, manager Spaces Amsterdam. Agile voor Managers. Agile Coach Opleiding. Agile HR training. Agile Lean training.
Wat is Agile? Scrum Company.
De methode kanban is een agile werkwijze die zich goed leent voor productie werk, werk met een redelijke mate van voorspelbaarheid, of zeer korte deadlines. De aanpak maakt gebruik van vier rollen, vier lijsten en vier bijeenkomsten. Zie ook onze pagina Wat is Scrum. Agile Portfolio Management.
Agile, Lean of Scrum: wat zijn de verschillen? SchaalX.
Agile, Lean of Scrum: wat zijn de verschillen? Geschreven door Vivianne Breed op 22 Dec 2017. De begrippen komen je vast niet onbekend voor: agile, lean en scrum. In steeds meer organisaties wordt dit geïntegreerd. Maar wat zijn nu eigenlijk de verschillen en hoe wordt het toegepast?
Wat is Agile? Six Sigma.
Meer weten over Agile en Lean? Lees dan dit artikel: Lean Six Sigma and Agile Engels en kijk eens naar onze tweedaagse Agile Lean Fundamentals Training! Agile, Lean of Scrum? Het lijkt soms alsof Agile, Lean en Scrum totaal andere werkwijzen zijn en dat u voor een bepaalde techniek zou moeten kiezen.
Agile, Scrum en Lean hoe zit het nu?
Veel mensen hebben te maken met Agile teams in hun organisatie, maar wat is het nu precies? Wat is de link tussen Agile en Scrum? Of tussen Agile en Lean? In deze blog geven we antwoord op de vijf belangrijkste vragen die tijdens het event naar boven kwamen.
Wat is Scrum en Agile. De methode met voorbeelden en tips.
De vijfdaagse Sprint-aanpak Casus klantgerichtheid. Hoe in het klein werken aan grote veranderingen. Starten met Scrum Agile. Een sterk punt van Scrum is dat de invoering niet lang hoeft te worden voorbereid. Dwangmatig één methode of dé regels volgen hoeft niet.

Contacteer ons