free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Op zoek naar training scrum master?

training scrum master
scrum training - You are here: Home Training Agile Scrum Professional Scrum Master.
Deze training gaat specifiek in op de rol van de Scrum Master en het team maar is ook zeer interessant voor alle betrokkenen bij softwareontwikkeling op basis van het Scrum framework. Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen, het is wel gewenst dat de deelnemer beschikt over enige kennis van systeemontwikkeling, projectmanagement alsmede het opstellen van software requirements en acceptatiecriteria.
Professional Scrum Master PSM Computrain ICT Trainingen en Cursussen.
In deze praktijkgerichte, intensieve, training worden alle aspecten van het scrum framework inzichtelijk gemaakt, zodat u na deze training scrum optimaal kunt inzetten binnen uw organisatie. De training Professional Scrum Master is een volledig door Ken Schwaber herziene versie van zijn oorspronkelijke opleiding Certified Scrum Master CSM gecreƫerd in 2002. meer informatie
GWO
Scrum Master training Certificering Agile Scrum Group.
Tijdens deze tweedaagse training leer je principes van Scrum goed eigen te maken zodat jij zelf projecten kunt leiden. Bekijk onderstaand filmpje om een indruk te krijgen van wat je van onze Scrum Master training kan verwachten. Wat houdt deze Scrum Master training in?
SEO expert
Scrum Master training met startgarantie Vijfhart.
In deze Scrum Master training van Vijfhart, slaan we de brug tussen theorie en praktijk en leer je de methode zo effectief mogelijk in te zetten. Na het volgen van deze 2-daagse Scrum Master training ben je klaar voor het Professional Scrum Master I examen.
collage
Opleiding: Cursus Scrum Master Springest.
Elke professional en manager kan Scrum Master worden. Deze training is dan ook geschikt voor een breed scala functies: ontwerpers, ontwikkelaars, testers, softwarearchitecten, projectleiders iedere Scrum Master in spe raakt met deze cursus thuis in de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een Scrum-project te laten slagen.
ICM Scrum Master PSM 1 ICM Opleidingen en Trainingen.
U kunt een optimale implementatie van Scrum begeleiden. De opleiding Scrum Master is uitstekend geschikt voor iedereen die bij Scrum-projecten betrokken is of in de rol van Scrum Master in Scrum-projecten werkt of wil werken. U heeft behoefte aan verdieping van uw kennis en het effectief toepassen van Scrum in uw praktijk.
Cursus: Professional Scrum Master Springest.
Ben jij betrokken bij softwareontwikkeling op basis van het Scrum framework en wil je de rol van Scrum Master gaan vervullen? Dan is de training Professional Scrum Master geschikt voor jou. In deze training doorlopen we alle aspecten van Scrum: de rollen, gebeurtenissen events en artefacten.
Professional Scrum Master training Capgemini Academy.
De Professional Scrum Master training is interessant voor alle betrokkenen bij softwareontwikkeling op basis van het Scrum framework en vormt een goede basis om de rol van Scrum Master te gaan vervullen. Meer informatie over deze training staat op de website van Scrum.org: https//www.scrum.org/Courses/Professional-Scrum-Master.:
Scrum Master training cibit academy.
Cursus Scrum Master. Scrum Master training. In projecten wordt steeds vaker voor een agile of Scrum aanpak gekozen. Sneller en goedkoper betere systemen realiseren is het doel. Evenals een optimale aansluiting bij de wensen van de opdrachtgever. De Scrum Master helpt het team om steeds meer agile te worden.
Scrum Master Capgemini Academy.
Een van de succesfactoren van Scrum is een goed functionerende Scrum Master. In deze training doorlopen we op basis van de Scrum Guide de aspecten van Scrum, uiteraard met focus op de rol van de Scrum Master. Maar we gaan ook in op zaken als teamvorming, motivatie en het opschalen van Scrum.
Professional Scrum Master training.
Na het volgen van de training heb je een helder beeld van Scrum en ben je in staat met Scrum te starten in jouw team. Na het succesvol afronden van het online examen ontvang je de door Scrum.org erkende Professional Scrum Master certificering, PSM1.

Contacteer ons