free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Resultaten voor training scrum master

training scrum master
scrum training - You are here: Home Training Agile Scrum Professional Scrum Master.
Deze training gaat specifiek in op de rol van de Scrum Master en het team maar is ook zeer interessant voor alle betrokkenen bij softwareontwikkeling op basis van het Scrum framework. Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen, het is wel gewenst dat de deelnemer beschikt over enige kennis van systeemontwikkeling, projectmanagement alsmede het opstellen van software requirements en acceptatiecriteria.
Training Scrum in een dag Brunel. Brunel.
Als je van plan bent een Scrum Master certificering te behalen, vormt de training een goede basis. De inhoud van de training sluit aan op zowel de Agile Scrum Foundation van Exin als het Professional Scrum Master I examen van Scrum.org. Lees meer over ons
universele preventie
Cursus Scrum: de Scrum Master Learnit Training.
De focus van Scrum ligt op communicatie binnen projecten, maar ook tussen afdelingen en klantencontact. Tijdens de training Scrum Master wordt, naast een algemene inleiding in Scrum, specifiek ingegaan op de taken en verantwoordelijkheden van de Scrum Master-rol binnen de methodiek.
VPN
Certified Scrum Master Epic Agility.
Ben jij die ambassadeur van Scrum en Agile werken? Dan is de rol van Scrum master je op het lijf geschreven! Na het volgen van deze 2-daagse training kun je als Scrum master de organisatie begeleiden naar een Scrum manier van werken.
kattenbakkorrels
VX Academy Professional Scrum Master PSM training. logo-vx. icon-close. Artboard 2. arrow-down. arrow-down. arrow-down. arrow-down. arrow-down. arrow-down. arrow-down. arrow-down. arrow-down. arrow-do
De rol van Scrum Master is heel belangrijk voor het succes van Scrum. Daarom is er de Professional Scrum Master training die niet alleen ingaat op de Scrum theorie, maar ook op de Scrum waarden én de pilaren waar Scrum op leunt.
sloten deventer
Scrum voor niet ICT organisaties Projectmanagement-training.nl.
Een scrum master is in feite een coach die het team helpt met de scrum discipline zoals elke ochtend starten met een kort overleg. Als je gaat werken met Scrum met niet ICT-ers is het verstandig om de lijst te vertalen naar herkenbare termen bijvoorbeeld.:
dakgoot detail
Scrum trainingen Scrumguide.nl.
Als je interesse hebt in Scrum, bestaat er de mogelijkheid om een training te volgen. Er bestaat en Scrum basistraining, een Product Owner training en een Scrum Master training. De meeste Agile Scrum trainingen zijn gericht op de IT, onze Agile Scrum trainingen richten zich hier juist niet op.
boomstamtafel uit 1 stuk
Professional Scrum Master in Amsterdam Training WannaFlex.
Stephan traint met humor, direct en luistert naar zijn publiek, praktijkgerichte training, goede afwisseling met theorie. De Professional Scrum Master training is de meest innovatieve training voor effectieve Scrum Masters en iedereen die deel uitmaakt van een software development team.
Certified Scrum Master CSM by Jeff Sutherland Training Xebia Academy.
Hij lanceerde het eerste Scrum-team in 1993 en zorgde voor de groei ervan in bijna elke industrie: financiën, gezondheidszorg, hoger onderwijs en telecom. Sutherland is de Scrum Trainer CST waarmee we samenwerken voor de Certified Scrum Master training in Nederland.
Agile Scrum Master CAI-opleidingen.
agile scrum foundation of PSM1 wordt bekend veronderstel. Niveau: het is een HBO niveau training. Voor degene die al een Agile Scrum foundation certificering hebben behaald en/of degene die meer willen weten van technieken en vaardigheden die een scrum master kan inzetten binnen scrum of agile werken.
Word in twee dagen Scrum Master bij de IT Academy in Groningen.
Tijdens deze tweedaagse training leert u de essentie van het werken in SCRUM teams met de nadruk op de rol van SCRUM Master. U maakt kennis met de basisprincipes van Agile en de SCRUM methode en brengt deze door middel van gerichte oefeningen in de praktijk.
Professional Scrum Master Training 12mprove. phone. envelope. eur. calendar. group. location. facebook. twitter. linkedin.
Je hebt geoefend met de vaardigheden die een goede Scrum Master in zijn toolbox heeft.; Je kunt jezelf bij Scrum.org certificeren voor Professional Scrum Master PSM-I. Wil je meer weten over de Professional Scrum Master Training of wil je je direct aanmelden?

Contacteer ons