free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Meer resultaten voor training agile scrum

training agile scrum
scrum training - You are here: Home Training Agile Scrum Professional Scrum Master.
Deze training gaat specifiek in op de rol van de Scrum Master en het team maar is ook zeer interessant voor alle betrokkenen bij softwareontwikkeling op basis van het Scrum framework. Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen, het is wel gewenst dat de deelnemer beschikt over enige kennis van systeemontwikkeling, projectmanagement alsmede het opstellen van software requirements en acceptatiecriteria.
Trainingen Scrum Company.
Wat is Scrum? Basistrainingen in Agile en Scrum voor non-IT professionals. Een tweedaagse training waarbij je leert wat de rol is van HR in een agile organisatie en welke stappen je kan ondernemen om de transformatie te versterken. Agile Scrum Autumncourse. Verder
nitril handschoenen
Scrum Master training Certificering Agile Scrum Group.
Agile HR training. Agile Lean Training. Interim Agile Coach. Interim Scrum Master. Ontvang eens in de twee weken de nieuwste inzichten van onze Agile Coaches. 2018 Agile Scrum Group Agile Scrum Group scoort 85, uit 10 op basis van 316 reviews.
lijstenmakerij
159 Scrum trainingen Springest.
Er zijn 3 verschillende Scrum trainingen.: Scrum Basis training: leer wat Scrum is en hoe je het kunt implementeren. Scrum Product Owner training: leer hoe je een Scrum project aanstuurt. Scrum Master training: leer hoe je zelfstandig een Scrum team begeleidt. Bekijk de Scrum Keuzehulp! Agile, Scrum, SAFe en Agile HR trainingen.
g4 led dimbaar
Cursus: Agile Scrum Springest.
Elearning Agile Coach / Scrum master examen. Naast de trainigsdag hebben we een e-learning en examenmodule toegevoegd aan de training Agile en Scrum, zodat er meer tijd en mogelijkheden zijn om dieper in te gaan op een aantal onderdelen van Agile.
autisme
Agile en Scrum basistraining Agile Scrum Group.
17 december 2018 in Amsterdam BCN Arena. In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Boek dan nu onze basistraining op maandag 17 december 2018! Lees ervaringen over Agile Scrum Group's' training Agile Scrum basistraining op Springest.
Agile en Scrum Projectmanagement-training.nl.
Trainingsdag e-learning Scrum Master / Agile Coach examen. Naast de trainingsdag hebben we een e-learning en examenmodule toegevoegd aan de training Agile en Scrum. Alhoewel u na de trainingsdag al een goed begrip zult hebben van Agile en ermee aan de slag kunt, zal de e-learningmodule u helpen uw kennis over Agile te verdiepen.
Scrum training: Agile werken met Scrum Schouten Nelissen.
Dit ga je leren in Agile en Scrum in projecten. In deze training krijg je inzicht in de basisprincipes van Agile werken en maak je kennis met de Scrum methodiek. De verschillende rollen in een Scrum project komen aan bod en je leert hoe je randvoorwaarden definieert.
Agile Scrum methode en trainingen Capgemini Academy.
Daar waar de DASA DevOps Fundamentals vooral geschikt is voor iedereen die nieuw is op het gebied van LEAN, Agile, Scrum en DevOps, is de SAFe DevOps training vooral geschikt als je daar al wel iets van af weet en aan de slag wilt om DevOps beter toe te passen.
Agile Scrum Opleidingen Six Sigma.
Lean, Agile Scrum Fundamentals Training. Als een hamer het enige gereedschap is waarover je beschikt, ben je geneigd ieder probleem als een spijker te zien. In deze training leert u hoe u Lean, Agile Scrum kunt gebruiken om duurzaam verbeteringen door te voeren binnen uw organisatie.
Agile Academy Alle trainingen Vind snel jouw training.
Basis Scrum trainingen. Agile in 1 dag. Basis Scrum Training business. Basis Scrum Training IT. Professional Scrum Foundations PSF. Masterclass Leading Agile Transformations. Professionale Agile Manager. Professionale Agile Leadership PAL Essentials. Digital Transformation Awareness sessie. Digital Transformation Training. De Wendbare Leider.

Contacteer ons