free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Zoeken naar agile scrum training

agile scrum training
scrum training - You are here: Home Training Agile Scrum Professional Scrum Master.
Deze training gaat specifiek in op de rol van de Scrum Master en het team maar is ook zeer interessant voor alle betrokkenen bij softwareontwikkeling op basis van het Scrum framework. Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen, het is wel gewenst dat de deelnemer beschikt over enige kennis van systeemontwikkeling, projectmanagement alsmede het opstellen van software requirements en acceptatiecriteria.
agile scrum training - Cursus Functioneel Training.
Fitvak opleiding Fitness Trainer B Europees NL-Actief erkend. Cursus Personal Trainer Business. Personal Trainer Pro. 15 betaaltermijnen is mogelijk. Fitvak opleiding Fitness Trainer A Europees NL-Actief erkend. Fitvak opleiding Fitness Trainer B Europees NL-Actief erkend. Cursus Personal Trainer Business. Cursus Functioneel Training.
Agile en Scrum Projectmanagement-training.nl.
Trainingsdag e-learning Scrum Master / Agile Coach examen. Naast de trainingsdag hebben we een e-learning en examenmodule toegevoegd aan de training Agile en Scrum. Alhoewel u na de trainingsdag al een goed begrip zult hebben van Agile en ermee aan de slag kunt, zal de e-learningmodule u helpen uw kennis over Agile te verdiepen. Lees meer
agile scrum opleiding
Agile Scrum Foundation IT Management Group.
De training Agile Scrum Foundation geeft u in 2 dagen op Foundation niveau inzicht in Agile Scrum, gecombineerd met de kennis over de scrum praktijk. Aansluitend aan de training Agile Scrum Foundation heeft u de mogelijkheid tot het afleggen van het door EXIN gecertificeerde examen Agile Scrum Foundation.
rijschool
Agile Scrum methode en trainingen Capgemini Academy.
Daar waar de DASA DevOps Fundamentals vooral geschikt is voor iedereen die nieuw is op het gebied van LEAN, Agile, Scrum en DevOps, is de SAFe DevOps training vooral geschikt als je daar al wel iets van af weet en aan de slag wilt om DevOps beter toe te passen.
lijsten
Agile training.
Doorgewinterd op Scrum. Inspirerend tot de laatste minuut! TRAININGSLOCATIES AGILE TRAININGEN. Hieronder vind je een overzicht van onze Agile trainingslocaties. Kijk voor meer informatie, zoals adressen en routebeschrijvingen op de website van de Agile Academy. Wil jij voortaan als eerste weten dat we een nieuwe Agile training hebben?
trainingen
Professional Scrum Master training.
De theorie en principes van Scrum. De rollen, regels en gebruiken van Scrum. Het werken met Scrum: mensen en teams. Het coachen en faciliteren. De rol van de Scrum Master. Een goede basis voor iedere Agile training is het lezen van de Scrum Guide.
Professional Scrum Master IT Management Group.
Agile Scrum Foundation 16-08-2018 t/m 17-08-2018 Utrecht. Persoonlijke Ontwikkeling: Effectief Communiceren en Presenteren 20-08-2018 t/m 21-08-2018 en 28-08-2018 Utrecht. Agile Scrum Foundation 23-08-2018 t/m 24-08-2018 Utrecht. ITIL Foundation 23-08-2018 t/m 24-08-2018 en 31-08-2018 Utrecht. PRINCE2 Practitioner 28-08-2018, 30-08-2018 en 31-08-2018 Eindhoven, English training.
Trainingen Scrum Company.
Een tweedaagse training waarbij je leert wat de rol is van HR in een agile organisatie en welke stappen je kan ondernemen om de transformatie te versterken. Agile Scrum Autumncourse. Voor als je de ins en outs van non-IT Scrum wilt leren, inclusief overnachting en diner.
Training Agile Scrum Mikrocentrum.
De uitdagingen worden in kaart gebracht en alle vragen worden door de trainer op interactieve wijze behandeld. Op maat gesneden Agile Scrum Foundation training voor de leden van het Scrum team, waarin een stevig fundament wordt gelegd voor een succesvolle start met de Scrum werkwijze.
Agile Scrum Foundation ICM Opleidingen Trainingen.
Tijdens de opleiding Agile Scrum Foundation wordt het meest actuele studiemateriaal gebruikt. Agile Scrum Foundation bereidt u voor op de Scrum.org certificering PSM I Professional Scrum Master op level 1. Deze, niet bij de opleiding inbegrepen certificering bestaat uit een Engelstalig schriftelijk examen.
159 Scrum trainingen Springest.
Er zijn 3 verschillende Scrum trainingen.: Scrum Basis training: leer wat Scrum is en hoe je het kunt implementeren. Scrum Product Owner training: leer hoe je een Scrum project aanstuurt. Scrum Master training: leer hoe je zelfstandig een Scrum team begeleidt. Bekijk de Scrum Keuzehulp! Agile, Scrum, SAFe en Agile HR trainingen.
Wat is Scrum? Scrum.nl.
Als je op zoek bent naar nog meer verdieping, kun je er ook voor kiezen om de Professional Scrum Developer training of de Scaled Professional Scrum training te volgen. Beide trainingen zijn inclusief certificering vanuit Scrum.org. De Agile Academy biedt een breed scala aan Agile opleidingen.

Contacteer ons