free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Op zoek naar agile scrum training?

agile scrum training
scrum training - You are here: Home Training Agile Scrum Professional Scrum Master.
Deze training gaat specifiek in op de rol van de Scrum Master en het team maar is ook zeer interessant voor alle betrokkenen bij softwareontwikkeling op basis van het Scrum framework. Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen, het is wel gewenst dat de deelnemer beschikt over enige kennis van systeemontwikkeling, projectmanagement alsmede het opstellen van software requirements en acceptatiecriteria.
scrum training
Agile en Scrum Projectmanagement-training.nl.
Trainingsdag e-learning Scrum Master / Agile Coach examen. Naast de trainingsdag hebben we een e-learning en examenmodule toegevoegd aan de training Agile en Scrum. Alhoewel u na de trainingsdag al een goed begrip zult hebben van Agile en ermee aan de slag kunt, zal de e-learningmodule u helpen uw kennis over Agile te verdiepen. Verder Winkelen
Paysafecard online kopen
Agile en Scrum Trainingen Agile Scrum Group.
Agile HR training. Agile Lean Training. Interim Agile Coach. Interim Scrum Master. Ontvang eens in de twee weken de nieuwste inzichten van onze Agile Coaches. 2018 Agile Scrum Group Agile Scrum Group scoort 85, uit 10 op basis van 345 reviews. Meer info
training verkoop
Training Agile Scrum Mikrocentrum.
De uitdagingen worden in kaart gebracht en alle vragen worden door de trainer op interactieve wijze behandeld. Op maat gesneden Agile Scrum Foundation training voor de leden van het Scrum team, waarin een stevig fundament wordt gelegd voor een succesvolle start met de Scrum werkwijze.
Verkoop training
176 Scrum trainingen Springest.
Leer de basisprincipes achter Agile Scrum. Oefen met de rollen binnen Scrum. Leer hoe je Scrum kunt toepassen binnen jouw omgeving. Scrum Product Owner training: Wil jij een succesvolle Scrum Product Owner worden? Wil jij je als Product Owner certificeren?
AdWords
Introductie Agile en Scrum training Vijfhart.
Wanneer je onze Overview introductie in Agile en Scrum training volgt, krijg je een goed overzicht van de overeenkomsten en verschillen tussen de methodieken zoals Scrum, eXtreme Programming XP, Kanban en Lean. Zo ben je in staat om de juiste aanpak voor jouw organisatie en project te bepalen.
telefonische acquisitie training
Cursus: Agile Scrum Springest.
Elearning Agile Coach / Scrum master examen. Naast de trainigsdag hebben we een e-learning en examenmodule toegevoegd aan de training Agile en Scrum, zodat er meer tijd en mogelijkheden zijn om dieper in te gaan op een aantal onderdelen van Agile.
Scrum training: Agile werken met Scrum Schouten Nelissen.
99500, exclusief btw. Dit ga je leren in Agile en Scrum in projecten. In deze training krijg je inzicht in de basisprincipes van Agile werken en maak je kennis met de Scrum methodiek. De verschillende rollen in een Scrum project komen aan bod en je leert hoe je randvoorwaarden definieert.
Agile Scrum Foundation ICM Opleidingen Trainingen.
Agile Scrum Foundation vereist maximaal 1 uur studievoorbereiding. Tijdens de opleiding Agile Scrum Foundation wordt het meest actuele studiemateriaal gebruikt. Agile Scrum Foundation bereidt u voor op de Scrum.org certificering PSM I Professional Scrum Master op level 1. Deze, niet bij de opleiding inbegrepen certificering bestaat uit een Engelstalig schriftelijk examen.
Agile en Scrum basistraining Agile Scrum Group.
Basistraining Agile en Scrum. 19 juli 2019 in Utrecht Meeting Plaza. In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Boek dan nu onze basistraining op 19 juli 2019! Lees ervaringen over Agile Scrum Group's' training Agile Scrum basistraining op Springest.
Agile training.
Doorgewinterd op Scrum. Inspirerend tot de laatste minuut! TRAININGSLOCATIES AGILE TRAININGEN. Hieronder vind je een overzicht van onze Agile trainingslocaties. Kijk voor meer informatie, zoals adressen en routebeschrijvingen op de website van de Agile Academy. Wil jij voortaan als eerste weten dat we een nieuwe Agile training hebben?
Agile Scrum methode en trainingen Capgemini Academy.
Wat dat betreft worden de termen Scrum Master, Scrum Coach of Agile Coach nogal eens als synoniemen gebruikt. Maar de term Agile Coach wordt toch vooral gebruikt ter aanduiding van iemand die alle medewerkers kan begeleiden in een Agile transformatie. Voor Scrum Masters die door willen groeien naar coach is onze Scrum Coach de ideale training.

Contacteer ons