free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Zoeken naar agile scrum training

agile scrum training
scrum training - You are here: Home Training Agile Scrum Professional Scrum Master.
Deze training gaat specifiek in op de rol van de Scrum Master en het team maar is ook zeer interessant voor alle betrokkenen bij softwareontwikkeling op basis van het Scrum framework. Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen, het is wel gewenst dat de deelnemer beschikt over enige kennis van systeemontwikkeling, projectmanagement alsmede het opstellen van software requirements en acceptatiecriteria.
Agile Academy Alle trainingen Vind snel jouw training.
Distributed development trainingen. Basis Scrum trainingen. Basis Scrum trainingen. Agile in 1 dag. Basis Scrum training business. Basis Scrum training IT. Professional Scrum Foundations PSF. Masterclass Leading Agile Transformations. Professional Agile Manager. Professional Agile Leadership PAL Essentials. Digital Transformation Awareness sessie. meer nieuws
trainingen
Introductie Agile en Scrum training Vijfhart.
Wanneer je onze Overview introductie in Agile en Scrum training volgt, krijg je een goed overzicht van de overeenkomsten en verschillen tussen de methodieken zoals Scrum, eXtreme Programming XP, Kanban en Lean. Zo ben je in staat om de juiste aanpak voor jouw organisatie en project te bepalen.
agile scrum opleiding
Agile en Scrum Trainingen Agile Scrum Group.
Agile HR training. Agile Lean Training. Interim Agile Coach. Interim Scrum Master. Ontvang eens in de twee weken de nieuwste inzichten van onze Agile Coaches. 2018 Agile Scrum Group Agile Scrum Group scoort 85, uit 10 op basis van 345 reviews.
seo training
Agile Scrum Foundation Computrain ICT Trainingen en Cursussen.
Dan is agile een ideale werkwijze voor u. Tijdens deze training Agile Scrum Foundation leert u de basisbegrippen rondom agile en Scrum. Het uitgangspunt van de agile methoden is: de brug bouwen terwijl je erover loopt. Met agile kunt u al gaande nieuwe inzichten en klantwensen in uw project verwerken.
ETA
165 Scrum trainingen Springest.
Leer de basisprincipes achter Agile Scrum. Oefen met de rollen binnen Scrum. Leer hoe je Scrum kunt toepassen binnen jouw omgeving. Scrum Product Owner training: Wil jij een succesvolle Scrum Product Owner worden? Wil jij je als Product Owner certificeren?
Agile Scrum Foundation ICM Opleidingen Trainingen.
Tijdens de opleiding Agile Scrum Foundation wordt het meest actuele studiemateriaal gebruikt. Agile Scrum Foundation bereidt u voor op de Scrum.org certificering PSM I Professional Scrum Master op level 1. Deze, niet bij de opleiding inbegrepen certificering bestaat uit een Engelstalig schriftelijk examen.
Agile Trainingen Scrum Academy.
Leer in de Professional Scrum Master training hoe je agile teams optimaliseert met Scrum en hoe je zorgt voor een mindset van continu verbeteren, snel leveren en leren binnen deze teams. Je krijgt praktische tools mee om teams te faciliteren met scrum en de agile ambassadeur in de organisatie te worden.
Agile Scrum trainingen cibit academy.
Certified LeSS Practitioner Training NL. Cursus Agile HR. Certified Agile Business Analyst. Cursus Scrum Master. Cursus Scrum Product Owner. Cursus Advanced Scrum Master. Cursus Advanced Scrum Product Owner. Cursus Agile requirements practitioner. Cursus Agile Scrum essentials. Cursus Architectuur en agility.
Scrum training: Agile werken met Scrum Schouten Nelissen.
Dit ga je leren in Agile en Scrum in projecten. In deze training krijg je inzicht in de basisprincipes van Agile werken en maak je kennis met de Scrum methodiek. De verschillende rollen in een Scrum project komen aan bod en je leert hoe je randvoorwaarden definieert.
Agile Scrum methode en trainingen Capgemini Academy.
Daar waar de DASA DevOps Fundamentals vooral geschikt is voor iedereen die nieuw is op het gebied van LEAN, Agile, Scrum en DevOps, is de SAFe DevOps training vooral geschikt als je daar al wel iets van af weet en aan de slag wilt om DevOps beter toe te passen.
Training Agile Scrum Mikrocentrum.
De uitdagingen worden in kaart gebracht en alle vragen worden door de trainer op interactieve wijze behandeld. Op maat gesneden Agile Scrum Foundation training voor de leden van het Scrum team, waarin een stevig fundament wordt gelegd voor een succesvolle start met de Scrum werkwijze.

Contacteer ons