free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Op zoek naar agile scrum?

agile scrum
agile of scrum - Scrum versus Agile.
Module 1: Scrum Intro. Module 2: Scrum Process. Module 3: Scrum Teams. What is Scrum? Other Software processes. Scrum versus Agile. Scrum Software process. Changes with Scrum. Scrum and Development. Scrum and Management. Total Cost of Ownership. Module 4: Scrum Terminology.
Opleidingen Agile Scrum NationaleBeroepengids.nl.
In deze eendaagse training leer en ervaar je wat de Agile principes inhouden; hoe Scrum deze invult; uit welke onderdelen Scrum bestaat en hoe je hier in de praktijk mee omgaat. Scrum is een raamwerk voor het ontwikkelen en onderhouden van complexe producten. Lees meer
agile
Prowareness.
10 jaar ervaring met Agile outsourcing! 3 succescomponenten: people, practices en communication! Van Scrum in de IT tot een volledige responsive enterprise! Een toepasbaar en gedetailleerd framework! Van Scrum Master tot transitie manager! 10 gecertificeerde Professional Scrum Trainers in Nederland!
agile
Introductie Agile en Scrum training Vijfhart.
We bespreken in deze training hoe je de verschillende disciplines, van requirements tot implementatie en testen, op de juiste en meest efficiënte manier uitvoert. Wanneer je onze Overview introductie in Agile en Scrum training volgt, krijg je een goed overzicht van de overeenkomsten en verschillen tussen de methodieken zoals Scrum, eXtreme Programming XP, Kanban en Lean.
agile
Kaizen, scrum, agile, lean. innoveert het echt? Pretwerk.
Scrum is een methode binnen het agile werken om teams op een effectieve manier stappen te laten maken. Scrum komt ook voort uit de software ontwikkeling en wel als methode om elke 2-4 weken een stuk werkende software te kunnen opleveren.
agile
Training: Agile/Scrum Master training inclusief officiële certificering Springest.
ENTALIS organiseert deze training voor iedereen.: die meer wil weten van de Agile principes en het Scrum framework, met de focus op een pragmatische insteek.; die goed voorbereid wil zijn voor het Scrum Master examen en bijbehorende certificering Professional Scrum Master van scrum.org.;
scrum training
Scrum Agile Betteke van Ruler.
Scrum not only embraces flexibility but also justifies it by using ongoing evaluation to gain insights for decision making. This is why I called my book on agile and scrum: Reflective Communication Scrum: recipe for accountability. The approach provides legitimate grounds for adjusting your actions as well as your scope.
Accountant
Scrum training: Agile werken met Scrum Schouten Nelissen.
99500, exclusief btw. Dit ga je leren in Agile en Scrum in projecten. In deze training krijg je inzicht in de basisprincipes van Agile werken en maak je kennis met de Scrum methodiek. De verschillende rollen in een Scrum project komen aan bod en je leert hoe je randvoorwaarden definieert.
agile
Workshop Introductie Agile Scrum DutchGiraffe Digital Creatives.
Workshop Introductie Agile Scrum. Begrijp hoe door wendbaar te zijn, je aan de winnende kant komt te staan. Iedereen heeft er van gehoord. En hoewel het al in 1995 door Jeff Sutherland and Ken Schwaber in een Scrum codex is gegoten, is het de laatste jaren pas echt in trek.
agile
Agile en Scrum trainingen advies. Agile en Scrum trainingen advies.
Onze Agile en Scrum trainingen worden door deelnemers omschreven als energiek en dynamisch en worden begeleid door trainers met een schat aan Agile en Scrum ervaring in de praktijk. Wij geloven dat je optimaal leert als je nieuwe theorie meteen toepast.
Agile scrum training Q Consult Progress Partners.
Hij of zij bepaalt in samenspraak met andere stakeholders aan welke eisen er moet worden voldaan en welke taken er moeten worden uitgevoerd. Bij de Agile scrum training van Q-Consult Progress Partners leer je deze processen in goede banen te leiden.
Autonome teams/Agile Scrum Human Connection B.V.
Autonome teams/Agile Scrum. Maximaal inzetten van kwaliteiten van mensen, met als doel meer en betere waarde-toevoeging. Focus op de kleinste eenheid waar het verschil wordt gemaakt en toegevoegde waarde wordt gecreëerd. Team van 8 tot maximaal 10 mensen is een ideale omvang, om vertrouwen in elkaar te kunnen ontwikkelen en ook effectief in te kunnen zetten.

Contacteer ons