free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Zoeken naar scrum opleiding

scrum opleiding
Scrum Master training Certificering Agile Scrum Group.
We helpen je graag verder! Na afloop van de opleiding ontvang je een Agile Scrum Group certificaat. Kies je ervoor om examen te doen via Scrum.org dan ontvang je, als je slaagt, daarnaast een officieel erkend PSM certificaat waarmee je aan kunt tonen dat je geschikt bent om als Scrum Master te functioneren.
keepershandschoenen adidas
Agile Scrum methode en trainingen Capgemini Academy.
Als je nog bijna niets van Scrum weet en je wilt er in één dag een overview van krijgen en je hebt geen behoefte aan certificering, start dan met onze eendaagse klassikale training Scrum Kickstart. Wil je als gecertificeerd Scrum Master of Scrum Product Owner aan de slag, dan bieden wij je de keuze uit twee alternatieve trainingen: van Capgemini Academy zelf of van Scrum.org, de makers van Scrum.
scrum training
Cursus Scrum Basis Learnit Training.
De cursus is bovendien een grondige voorbereiding voor het behalen van het officiële Certified ScrumMaster CSM en het Certified Scrum Product Owner CSPO examens van de Scrum Alliance. De training is geschikt voor iedereen die in zijn of haar organisatie met Scrum te maken krijgt, zoals directeuren, projectmanagers, teamleden, ontwikkelaars, functioneel beheerders en testers.
bitcoin kopen
Cursus Projectmethodieken Agile Scrum en PRINCE2 Foundation LOI.
Deze opleiding Projectmethodieken behandelt in korte tijd twee veelgebruikte methodieken: PRINCE2 en Agile Scrum. Je leert in deze opleiding de basisprincipes van beide methodes kennen en toepassen. Daarmee behaal je twee waardevolle certificaten voor op je cv en vergroot je je carrièrekansen aanzienlijk.
scrum master cursus
Agile Scrum Foundation IT Management Group.
Overview Agile Scrum en Devops. Agile Scrum Foundation. Professional Scrum Master. Professional Scrum Product Owner. Masterclass Agile Servicemanagement met Scrum. Agile Scrum informatie. Wat is Agile? Wat is Scrum? Wat is Devops? SAFe for teams. Orange Belt in Lean opleiding.
Trainingen Scrum Company.
Voor als je de ins en outs van non-IT Scrum wilt leren, inclusief overnachting en diner. Trainingen om je verder te verdiepen in een rol: Scrum master, Agile Coach of Product Owner. Scrum Master Advanced. Een tweedaagse training waarin je je communicatieve vaardigheden als procesbegeleider verder ontwikkelt, zodat je scrumprojecten succesvol én met plezier kunt begeleiden. Een opleiding waar de focus ligt op zowel de instrumentele, als de menskant.
Scrum Master training met startgarantie Vijfhart.
In deze Scrum Master training van Vijfhart, slaan we de brug tussen theorie en praktijk en leer je de methode zo effectief mogelijk in te zetten. Na het volgen van deze 2-daagse Scrum Master training ben je klaar voor het Professional Scrum Master I examen.
Scrum Master training cibit academy.
De cursus leidt je op tot Scrum Master. Compleet overzicht met de laatste ontwikkelingen. Theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen. Zeer interactieve cursus. Ervaren, gecertificeerde Scrum master docenten. Waarom kies je voor de Scrum master opleiding bij cibit academy.
Agile training.
We factureren BTW-vrij. We kunnen een compleet opleidingstraject op maat verzorgen van Scrum Master tot transitie manager. Wist je dat wij maar liefst 10 Professional Scrum Trainers hebben die gecertificeerd zijn bij Scrum.org, vijf bij Scaled Agile en één bij CAT?
161 Scrum trainingen Springest.
Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: Voor de Summer, Lente en Wintercourse Basis Agile Scrum is de prijs EUR 1.495 excl. BTW wèl inclusief diner en overnachting. group Maximaal 10 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 10 2 dagen star 88, 45 ervaringen Opleiderscore: star 90, Scrum Company heeft een gemiddelde beoordeling van 90, uit 156 ervaringen.
Scrum Master MKPC.
Dat vraagt echter wel de juiste interventies van de Scrum Master. De opleiding Scrum Master is een goed vervolg op de Scrum Foundation, maar het volgen van de Foundation is geen vereiste om aan deze opleiding mee te kunnen doen.

Contacteer ons