free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Zoeken naar scrum methode

scrum methode
Scrum van theorie naar praktijk.
Scrum van theorie naar praktijk. De basis van onze aanpak komt voort uit de gedachte achter agile softwareontwikkeling waarvan Scrum in onze ogen de best toepasbare ontwikkelmethode is voor online projecten. Vandaar dat we het gedachte goed agile Scrum eerst toelichten.
agile
Design sprints, Three Horizons, Scrum: wanneer zet je welke methode in? Frankwatching.
Wat is het verschil tussen Agile en Scrum? Agile is een mindset, scrum een methode. De filosofie van Agile is: Om als bedrijf te overleven, moet je wendbaar zijn. Scrum is een simpele methode binnen de Agile filosofie: een praktisch proces met vaste rollen waarmee je snel kunt opleveren en bijsturen.
agile
bol.com Scrum voor managers 9789012585903 Rini van Solingen Boeken.
Scrum voor managers biedt een methode om in omgevingen waar veel verandert en nieuwe dingen gedaan worden, waar tot nu toe planningsproblemen zijn, waar resultaten te laat, te duur of niet goed zijn, de boel veel beter te maken. Het is bijzonder geschikt voor situaties waarin veel dynamiek is en veel onverwachte veranderingen plaatsvinden.
scrum training
Scrum Agile methode, een software ontwikkeling aanpak ToolsHero.
Wat is Scrum Agile? De softwareontwikkelmethode Scrum Agile is een flexibele manier om software producten te maken en het is bovendien een raamwerk voor productontwikkeling dat ook buiten de ICT-branche toepasbaar is. Deze methode is een loot van de Agile stam en de Japanners Hirotaka Takeuchi en Ikujiro Nonaka worden gezien als de grondleggers van deze methode.
agile
Agile werken HR-kiosk.nl.
Via geregelde deelopleveringen worden deelsystemen steeds verbeterd en aangevuld, waarbij de integriteit van het totaalsysteem voortdurend wordt bewaakt. De Scrum methode vult dit in via een aantal specifieke rollen en stappen. Scrum vertrekt daarbij van de complementaire krachten en inzichten van een team als groep.
whirlpool combi magnetron
Agile werken met Scrum Visual Workplace B.V.
Deze checklist is onmisbaar bij de Scrum methode. Bij Agile Scrum zijn er enkele belangrijke definities die uitleg behoeven zodat de projectaanpak op de juiste manier geïmplementeerd wordt. Bij Scrum werk je in korte sprints de items van de sprint backlog af.
wat is scrum master
SoftwareZaken Agile en Scrum.
Scaled Agile Framework SAFe. De methode Scaled Agile Framework SAFe is een uitbreiding van scrum die is gemaakt voor grotere programmas en met name ook grote corporates. De methode is ontwikkeld door Dean Leffingwell in samenwerking met anderen. Het goede aan de methode is dat deze openbaar is: iedereen kan de methode gebruiken en zijn ervaringen delen.
agile
De Agile Scrum ontwikkelmethode Capgemini Academy.
Via geregelde deelopleveringen worden deelsystemen steeds verbeterd en aangevuld, waarbij de integriteit van het totaalsysteem voortdurend wordt bewaakt. De Scrum methode vult dit in via een aantal specifieke rollen en stappen. Scrum vertrekt daarbij van de complementaire krachten en inzichten van een team als groep.
Werken volgens de Scrum methode Qics helpt zakelijke dienstverleners met het stroomlijnen van haar bedrijfsprocessen.
Voor de realisatie van een software applicatie op maat, werken wij via de scrum methode. De scrum methode is een effectieve en tijdbesparende manier om software te ontwikkelen en behoort daarnaast tot de agile software ontwikkelmethode. Via de scrum methode kan op flexibele wijze een software product worden gemaakt.
Agile waterval en scrum Carlijn Tempelaars.
Ondanks dat ook scrum als methode veel binnen de IT-wereld wordt gebruikt, is het ook toe te passen op dienstverlening, projectteams of zelfs binnen het onderwijs. Jeff Sutherland omschrijft in zijn boek Scrum uitgebreide cases waarin scrum wordt toegepast binnen andere contexten dan IT.
6 voordelen van een agile scrum CRM implementatie aanpak BrixCRM.
Maar hoe zorg je ervoor dat budgetten niet worden overschreden en planningen worden gehandhaafd? Bij onze CRM projecten hanteren wij een agile scrum implementatie methode. In deze blog leg ik uit wat dit is en welke voordelen het onze klanten biedt. Wat houdt een agile scrum CRM implementatie aanpak in?

Contacteer ons