free scrum board
scrum cards
scrum board online
jira scrum board
trello scrum board
scrum poker cards
scrum board maken
digital scrum board

Meer resultaten voor scrum methode

scrum methode
Wat is Scrum? Six Sigma.
Scrum wordt in steeds meer organisaties omarmd en dat is niet zo gek want volgens de grondlegger van Scrum kunnen bedrijven tweemaal zoveel doen in de helft van de tijd met behulp van Scrum. Zelf aan de slag met Scrum?
scrum basis
Scrum Agile methode, een software ontwikkeling aanpak ToolsHero.
Wat is Scrum Agile? De softwareontwikkelmethode Scrum Agile is een flexibele manier om software producten te maken en het is bovendien een raamwerk voor productontwikkeling dat ook buiten de ICT-branche toepasbaar is. Deze methode is een loot van de Agile stam en de Japanners Hirotaka Takeuchi en Ikujiro Nonaka worden gezien als de grondleggers van deze methode.
esta
Cmotions Scrum toepassen in marketingprocessen.
De kracht van Scrum, Rini van SolingenEelco Rustenburg, 2010. Wat doet Cmotions met scrum? De visie van Cmotions is dat scrum dé methode is om fact based marketing te kunnen implementeren, de processen beheersbaar te maken en marketing accountable te maken.
spaar
Wat is scrum? Doe het als Honda in 5 stappen.
Maar staan is natuurlijk altijd beter, en geheel volgens de originele scrum methode. Zoals je daar bij elkaar staat of zit, hou je elkaar op de hoogte van de voortgang van zaken door elk twee vragen te beantwoorden.: Wat ga ik doen?
De werkwijze van Scrum Scrumguide.nl.
De Methode van Scrum. Het Scrum Framework: achterliggende theorie en werkwijze. De theorie achter het Agile Scrum Framework. Scrum is een framework die gebaseerd is op het empirisme. Dit is een theorie die er vanuit gaat dat kennis ontstaat uit ervaringen en dat beslissingen dus worden genomen op basis van wat er al bekend is.
Wat is Scrum? Projectmanagement-training.nl.
Enige gereserveerdheid ten aanzien van deze cijfers is wel nodig omdat het een onderzoek is van de Scrumalliance onder diverse bedrijven, waardoor de kans aanwezig is dat er relatief veel scrumfans tussen hun geraadpleegde organisaties zitten. Net als de andere agile projectmethodes is de Scrum methode gebaseerd op iteratief werken.:
Scrum voor niet-scrummers in 12 stappen Twynstra Gudde Organisatieadviesbureau organisatieadviesbureau.
Deze aanpak levert meer snelheid en flexibiliteit op dan de klassieke lineaire aanpak. Agile als filosofie en Scrum als methode spelen in op deze behoefte aan flexibiliteit en snelle feedback. Het moet ook leuk zijn. Sutherland noemt een aantal uitgangspunten voor scrum.
Scrum in minder dan 5 minuten YouTube.
Zo past Scrum helemaal bij een snel veranderende wereld. Scrum wordt in de softwareontwikkeling veel toegepast, maar is geschikt voor vrijwel alle projecten en organisaties. Scrum Company is gespecialiseerd in de toepassing van Scrum en agile buiten de softwareontwikkeling en IT.
Wat is Scrum? Scrum.nl.
Prowareness biedt daarom de mogelijkheid om theorie en praktijk aan elkaar te koppelen door middel van de Professional Scrum Master en Professional Scrum Product Owner Training, inclusief certificering vanuit Scrum.org. Als je op zoek bent naar nog meer verdieping, kun je er ook voor kiezen om de Professional Scrum Developer training of de Scaled Professional Scrum training te volgen.
Wat is Scrum? IT Management Group.
Timeboxing: een methode waarbij men een afgesproken tijd, time-box, neemt om iets te doen. Zodoende kan iets ook niet uitlopen. Men kan bijvoorbeeld voor het testen afspreken dat men drie dagen neemt om te zoeken naar fouten. Of men kan afspreken om per gebruiker twee dagen training te geven. Vergaderingen kunnen een begintijdstip en een eindtijdstip hebben. Triangulation: een planningsmethode waarbij men vanuit verschillende gezichtspunten tot goede schattingen hoopt te komen. Voornamelijk door met elkaar te praten over waarom men denkt dat iets een bepaalde tijd gaat duren. Kijkt u op de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties. Professional Scrum Master is een leerzame en afwisselende training.
De Scrum methode: lessons learned.
Scrum Agile Projectmanagement. Scrum bij andere projecten dan ICT? Hoe werkt dat? Kennis delen gaat vanzelf met SCRUM. Kennisbankonderwerpen: Scrum Agile, Projectmanagement. SCRUM, oorspronkelijk een methode om software ontwikkelaars te helpen bij het plannen van hun werk, wordt steeds populairder.

Contacteer ons